Privé webcam show

Wil jij je eigen privé webcamshow met mij regisseren? Dat kan nu!

Afspraakje maken?

Om een privé webcam afspraak met mij te maken wil ik je vragen om hieronder op de button “Afspraakje met mij maken” te klikken. Nadat je het formulier hebt verzonden neem ik contact met je op en kunnen we kijken wanneer ons afspraakje kan plaatsvinden. Laten we er samen een spannende webcamdate van maken!

Tot snel!

Liefs, Chelsea

Hoe het werkt

Elke show duurt 10 minuten en kost €25. Je zou me bijvoorbeeld kunnen vragen om te strippen, masturberen, mezelf aan en uit te kleden met meerdere outfits, gewoon gezellig kletsen en je fantasieën en wensen met mij delen zodat we samen iets kunnen bedenken of heb je misschien andere stoute ideeën?

 

Hey lieverd! Weet je dat ik speciaal voor jou een op afstand bestuurbaar speeltje heb gehaald? Met dit vibratie eitje geniet ik altijd hoe jij het wilt! Dit eitje is te bedienen met een app waardoor ik de controle uit handen geef en jij je eigen vibratiestanden kunt ontwerpen, bedenken en af kunt spelen! Het is zelfs mogelijk om het eitje op je favoriete muziek te laten vibreren. Het speeltje heeft een lichte bolling aan de bovenkant waardoor mijn vagina extra gestimuleerd wordt tijdens het dragen.. 

Liefs, Chelsea

Ik heb ook nog een nieuw leuk speeltje voor ons gehaald lieverd. Wil jij hem voor mij op afstand bedienen?

Liefs, Chelsea

Lekker samen cammen? Dat kan met Skyprivate lieverd!

Hey lieverd, Wil jij meer van mij zien?
Word dan Mijn Schatje!